Belangrijk om weten

22/12/2018: Knusse Kerst!

Via deze weg wensen we je een hele fijne, knusse Kerst!

We danken namens alle bewonertjes en hun verzorgers iedereen die hen extra steunt tijdens de warmste week, ervoor en erna. Dank aan iedereen die mee zorgt voor een lekkere feestmaaltijd voor alle diertjes of op eender welke manier Het dierenthuisje steunt.

Wie nog wil helpen en een gift wil doen met fiscaal attest kan dit doen tot 31/12. Gelieve er wel rekening mee te houden dat de gift op 31/12 op rekening van Het dierenthuisje moet toegekomen zijn om een fiscaal attest te bekomen over het jaar 2018 en dat het totaal van de giften van het lopende jaar minstens 40€ dient te bedragen. 

Dikke Kerstknuffels van alle bewonertjes en hun personeel!

22/10/2018: Toneelavond 10/11 helaas geannuleerd

De organisatoren van de toneelavond die op 10 november zou doorgaan lieten zopas weten dat ze het helaas moeten annuleren wegens plots wegvallen van één van de acteurs. Uitstel is echter geen afstel. We mogen erop rekenen dat de toneelavond op een latere datum zal doorgaan. Zodra we hierover meer concrete informatie hebben, nemen we het terug op in de planning.

05/10/2018: Hartelijk dank voor de donatie !

De dieren van het dierenthuisje zijn blij dat jullie aan hen hebben gedacht met werelddierendag ! Ze kunnen weer lekker smullen ! 

04/10/2018: Werelddierendag

update 02/10/2018:

Nog enkele dagen voor hun feestdag: een blikje lekkers voor werelddierendag lijkt misschien een klein gebaar, maar vele blikjes samen maken heel wat heerlijke maaltijden. Ze houden zo van smullen !

=====================================================

Werelddierendag nadert! Een dag om vele gedupeerde diertjes eens extra te verwennen. Wat zouden onze bewonertjes daarvan genieten.
Help jij hen mee extra te verwennen met wat lekkers? Schenk dan wat lekkere voeding of snoepjes. Ze zullen er héél dankbaar om zijn!
Eén of enkele blikjes? Alles wordt met open pootjes aangenomen.
Bestel je via Zooplus? Denk er dan aan om door te klikken via de banner op de frontpagina van onze website. Dan schenk je dubbel: het lekkers en nog een klein percentje erbij dat Zooplus doorschenkt. Bovendien is het makkelijk, want je kan het hier rechtstreeks laten leveren.
Waar kan je ze plezier mee doen?
Voor de spinners zijn blikjes voeding héél welkom (merken zoals bijv. Whiskas, Felix, Gourmet, Sheba of als je bij Zooplus zou bestellen: Schmilla, Bozita, Animonda) Ook snoepjes worden steeds heel begeerd.
Voor de hondjes zijn blikjes of kuipjes van Pedrigree of Cesar geliefd. Van snoep eten ze alleen maar malse staafjes om af te breken… ze hebben geen tandjes meer hé.


21/08/2018: Dank aan stichting "Hestia helpt honden"

Dankzij een actie van stichting "Hestia helpt honden" kregen onze spinners een mooie dosis blikvoer thuis gezonden. Dank aan iedereen die een centje bijdroeg aan deze blikken!