Evenementen

25/11/2017: Eindejaarsevenement

Op zaterdagavond 25 november gaat het jaarlijks Kerstevenement door met een heerlijk vegetarisch Breugelbuffet à volonté.  Afspraak in parochiezaal te Oelegem (Venusstraat 10) om 18u30

Nieuwe zaal vlakbij autrostrade, véél parkeerplaats en we maken het weer extra gezellig! 

Schrijf je snel in (graag voor 20/11)! Mail ons jouw reservatie door op info@hetdierenthuisje.be en stort het overeenkomstig bedrag op rek.nr. BE78 6528 1125 0286

Buffet à volonté inclusief soep, koud en warm buffet, nagerechtenbuffet aan 23€ per persoon. Kinderen tot 10 jaar = 10€.

Hondjes zeer welkom maar graag even vermelden bij inschrijving zodat we kunnen zorgen dat we je een plekje geven waar ze rustig kunnen liggen.


02/12/2017: opendeur in Kotem t.v.v. de bewonertjes

Handgemaakte en hippe werkjes worden tentoongesteld en verkocht op zaterdag 2 december ten voordele van Het dierenthuisje.

Tussen 17u en 21u ben je welkom in de Mgr. Gubbelstraat - Kotem

07/12/2017: Kersthuis te Geel

De Kerstversieringen aan het huis van Fic en Maria uit Geel- Winkelomheide zijn weer van start gegaan en we kregen het hartverwarmende nieuws dat ook dit jaar Het dierenthuisje mee zal mogen delen in de giften die geschonken worden door de bezoekers.

Vanaf 7 december tot en met Nieuwjaar staan Maria en Fic weer alle avonden klaar in hun voortuin met hun bar vol lekkers: een hapje, een drankje... gewoon, allemaal voor de gezelligheid. En dat het er gezellig is, hebben we zelf vorig jaar mogen ontdekken. We gingen er enkele avonden met een groepje heen om een hart onder de riem te steken: gezellig samen zijn in een gemoedelijke sfeer.

Maria en Fic doen dit al jaren. Ze schenken gratis drankjes en voorzien wat hartigs. Er staat een doos waarin elke bezoeker vrijblijvend een gift kan stoppen en die opbrengst wordt aan het einde verdeeld onder de doelen die ze als begunstigden kozen.

Het dierenthuisje is alleszins heel dankbaar dat we weer van de partij mogen zijn en we hopen dat ook jij hen een bezoekje wil brengen. Je kan ook altijd met ons in groep meegaan als je dat wil. We zullen via de website kenbaar maken wanneer we er zullen zijn.

Ondertussen kan je Fic en Maria alvast helpen door voor hen te stemmen want zij doen mee aan "Cultuurprijs". We hopen zo dat ze mogen winnen. Met al hun inzet en menslievendheid verdienen zij het als geen ander: stem hier aub!

11/12/2017: Kerstmarkt Antwerpen

Op maandag 11/12 en dinsdag 12/12 vind je Het dierenthuisje in de goede doelenchalet op het Steenplein te Antwerpen. 

Breng ons een bezoekje in de Kerststand en bezorg een warme Kerst aan onze bewonertjes!