FredjeTerug naar het overzicht

Update 17/10/2018:

Door de operatie die Fredje heeft ondergaan, zaten er nog draadjes in zijn oren. Die zijn nu verwijderd.
Het was wat vreemd voor hem en het waren veel draadjes die er uit moesten, maar met wat pauzes ertussen liet hij het goed toe. Nu is het wachten totdat de wonden verder genezen en zijn haren terug groeien en dan zal het waarschijnlijk niet meer opvallen dat Fred zijn oorschelpen mist !

===================================================

Een zwerver werd gevonden met oortjes vol tumoren. De etter liep eruit dus er was geen tijd te verliezen: de oorschelpjes moesten zo snel mogelijk geamputeerd worden, zodat het proces van huidkanker gestopt werd. Zo kwam “Fredje” op donderdag 20/9 toe na een geslaagde operatie.
Het is geen zicht en lijkt erg ingrijpend, maar dat is het eigenlijk niet. Eens het haar terug groeit, is alles vergeten en dan zijn sommige mensen soms in de gedachte dat het een bijzonder ras is.
Gek, maar dat wordt ons écht geregeld gevraagd over Wezeltje en de -helaas- velen die we zo al hebben kunnen redden.

Momenteel herstelt Fredje van zijn operatie maar gezien zijn erg zachte en lieve karakter hopen we echt dat hij nog een eigen thuis mag krijgen. Fredje is geschat op vijf jaar dus nog een lang leven voor de boeg. Wie verder ziet dan zijn -tijdelijk- akelig hoofdje en graag kennis maakt met deze schat mag het alvast laten weten. Hij zal je met vele kopjes verwelkomen.
Als je Fredje wil steunen tot hij geadopteerd zou worden, is jouw gift héél welkom op rek.Nr. BE78 6528 1125 0286