Een Halloweenavond om over te doen!

Gisteren, 31/10 waagden we ons met gans het Spooky team van Het dierenthuisje aan een heuse griezelavond. De inzet was enorm groot en de acteertalenten evenzeer. Op zondag 28/10 hielden we een generale repetitie en op woensdag werd gans het domein omgetoverd in een griezelspektakel. Rond 17u werd het ganse gezelschap professioneel geschminkt zodat alles paraat stond om 19u om de eerste gasten te vergezellen op hun tocht.

De rest van het verhaal wordt mogelijk verteld door bezoekers. We mogen terecht trots zijn op deze eerste Halloweenavond en we hopen dat de afwezigen er volgend jaar wel zullen zijn. Ze hebben wat gemist! We hopen heimelijk dat de aanwezigen hun verhaal zullen doen zodat we het aantal bezoekers volgend jaar kunnen verdubbelen.

Een extra dankwoord aan Michel Vandenbosch die tijd vrijmaakte en zich ontpopte tot een waardig acteur… door velen eerst niet herkend!