Even uitrusten!

Als bezielers van Het dierenthuisje trekken wij er even op uit om onze batterijen op te laden. Het waren helse maanden met vele ups en downs. We laten onze bewonertjes achter in de bekwame en liefdevolle handen van heel wat vrijwilligers die onze taken nu overnemen. In die periode proberen we tevens alle achterstand bij te werken van het voorbije halve jaar.

We vonden zelfs geen tijd om nog overige zaken op de website te plaatsen dan nieuwe dieren die toekwamen voor adoptie en de geadopteerde dieren. Ook voor nieuwsbrieven was er geen tijd. Gelukkig zijn de vrijwilligers die Facebook en Instagram updaten heel actief en alert gebleven zodat je daar alle nieuwtjes kon lezen.

Ook tijdens de periode van onze afwezigheid zal via deze sociale media verder te lezen zijn wat hier achter de schermen allemaal gebeurt.

Zowel het mail- als telefoonverkeer is even stil gelegd. We starten terug met veel energie op maandag 12 oktober.  Telefoon en mail is terug bereikbaar vanaf zaterdag 10 oktober.

Byebye en tot dan!!!