We gaan de grote uitdaging aan!

We gaan de grote uitdaging aan!

Na een berekening van hoeveel de energiefactuur volgende keer zou bedragen, vielen we achterover! Het bracht ons op ca 33.000€. Voor tienduizend euro meer legden we 97 zonnepanelen die zich binnen de twee jaar zullen terugbetalen.

 

Natuurlijk is dat een enorme investering en moeten we daar iets bijzonders voor doen. We konden alvast rekenen op enkele dierenvrienden die een deeltje renteloos wilden lenen maar natuurlijk moet ook dat afbetaald worden.

Een volledig zonnepaneel sponsoren zou veel centen kosten maar als we het delen door het aantal kilowatt dat de panelen vertegenwoordigen dan komen we op 2,5€/Kw.

Dat is wel een bedrag dat al makkelijker kan gemist worden, toch?

 

Concreet betekent het dat we iets meer dan 20.000 dierenvrienden moeten bereid vinden om 2,5€ te storten. Misschien zijn er wel gulle volgers die enkele kilowatt willen sponsoren? Dan zijn we nog sneller aan het bedrag…

Is het een droom om te hopen dat we dit kunnen inzamelen? Mogelijk wel maar ooit droomden we ervan om kansarme dieren te helpen en kijk eens wat we bereikt hebben!?

Dus, lieve dierenvrienden, wij geloven erin!

Kan jij 2,5€ missen? Sponsor jij 1 of enkele Kilowatt energie?  Met vereende krachten kunnen we ervoor zorgen dat de rekening betaald geraakt, we warm water hebben om te poetsen en de bewonertjes warm de winter kunnen ingaan.

Deel dit bericht aub zoveel als je kan.

 

En niet vergeten hoor: elke gift van 40€ of meer is fiscaal aftrekbaar voor 45%! Elke gift die toekomt voor 1/1/2023 telt nog mee voor de belastingaangifte over dit jaar.

Rekeningnummer: BE78 6528 1125 0286 

mededeling “gift energie”

We geven wekelijks een update van hoeveel werd ingezameld!

met dank aan firma Bahotech voor de geschonken korting ten voordele van de dieren.