Billy

Billy krijgt vandaag de kans van zijn leven. Nu maar hopen dat hij die kans ook met vier pootjes grijpt!

De adoptant die eerder de angstige Bibi adopteerde wil Billy erbij nemen. Bibi is op recordtijd bij haar helemaal tot rust gekomen dus we hebben in haar alle vertrouwen. Nu maar hopen dat Billy zich hier ook thuis zal voelen en dat hij de aanwezigheid van Bibi duldt.

Na wekenlang koortsig zoeken en duimen om een liefdevolle, geschikte thuis voor hem te vinden, hopen we dat dit de juiste oplossing is. Afspraak is uiteraard, zoals altijd, dat Billy terug hierheen komt mocht het niet goed uitdraaien maar hem nog langer hier houden, is noch voor hem, noch voor de andere bewonertjes hier niet houdbaar.

Iedereen kruist zijn vingers én pootjes hier opdat Billy niet zou hoeven terug te komen!

=================================================

Voor Billy is het echt hoge tijd om een eigen thuis te krijgen! Daarom deze oproep om dit bericht aub te delen zodat hij meer kans maakt om snel zijn eigenwarme plekje te krijgen. Hij heeft dan wel een karaktertje maar hij is werkelijk wel heel lief!! In het begin bloeide hij hier open omdat hij van een appartement kwam en dat hem zeer stresseerde. Al de rest nam hij er met plezier bij maar dat is nu veranderd. Billy snakt naar meer aandacht en een grotere comfortzone voor zichzelf wat behoorlijk moeilijk is in een groep van 100 katten. Wie met hem kennis wil maken, stuurt best even een mailtje met vermelding van het telefoonnummer. We nemen dat snel contact op!

=================================================

Billy is een gecastreerde kater, geboren op 30/07/2015. Hij werd afgestaan omdat hij op een appartement moest leven waar hij absoluut niet kon aarden. Ondertussen zien we hoe Billy helemaal tot rust is gekomen door hem zijn vrijheid te geven. Hij heeft naast aandacht zeker ook een tuin nodig. Met soortgenoten en honden heeft hij geen enkel probleem maar hij is wel een dominanter figuur. Als enige poes zou Billy best tot zijn recht komen want hij heeft graag veel aandacht. Honden vormen geen probleem want dat bindt hij geen concurrentie.

Een lieve jongen die van een rustige omgeving houdt.