Brenda

Brenda verhuisde naar een rustige omgeving waar haar een soortgenootje wachtte dat net als haar vorig jaar gedumpt werd op straat. Zij wachtte nog op een speelkameraad. Gezien we Brenda nog niet genoeg kennen en we het risico lopen dat ze toch niet het ideale gezelschap voor de andere poes is, verblijft Brenda momenteel bij haar nieuwe personeel in pleegouderschap. We hopen snel meer duidelijkheid te krijgen in de situatie zodat de adoptie definitief wordt. We kregen alvast een heel positief mailtje gisterenavond:

Brenda doet het tot hiertoe super! Ze is echt rustig en op
haar gemakske. Ongelooflijk hoe lief en aanhankelijk ze is. Ze heeft al goed
gegeten en gedronken en vooral ook al veel (bij)gerust. Ik heb de indruk dat ze
tevreden is. Ze komt knuffelen en kopjes geven. Met Loekie gaat het ook tot
hiertoe. Niet dat ze al naast elkaar in de zetel liggen, maar ze blazen of
vechten niet. Loekie houdt ze wel in het oog, maar laat ze wel uit haar bakje
eten enzo. Ze weten van elkaar dat ze er zijn, maar zullen nog wel wat moeten
wennen waarschijnlijk.
  Ik durf hopen dat het een postitief verhaal wordt.

======================================

Brenda is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 03/2016. Ze werd gedumpt in een kartonnen doos onder een struik. Haar gejammer werd opgemerkt en zo werd ze hierheen gebracht. De doos was ten gevolge van de regen doorweekt maar toch bleef de sukkel er braaf in zitten.

Brenda werd dadelijk gesteriliseerd want natuurlijk had ze een pakje bij. Dat was ongetwijfeld ook de reden dat ze gedumpt werd. Ze stelt het inmiddels prima maar gezien haar uiterst zachte karakter hopen we dat ze zo snel mogelijk een warme thuis mag krijgen. Ze is enorm lief en aanhankelijk.