Carie en Celsie

Carie en Celsie zijn zusjes, geboren ca 14/05/2023. Ze werden te vondeling gelegd en door ons vervolgens ondergebracht in een pleeggezin zodat ze hun eerste levensmaanden in huiselijke omgeving konden opgroeien.

Dit is wat hun pleegouders over hen vertellen:

Carie: a.k.a. Carie Monroe, vanwege haar “sproetje” op de wang. Carie heeft op haar aangezicht een klein plekje met zwarte haartjes, wat haar doet denken aan Marilyn Monroe.

Carie is zeer toegankelijk en lief, opgepakt worden is niet haar favoriet, maar ze verzet zich niet. Ze komt uit zichzelf naar je toe om aaitjes te vragen en voor aandacht.

Ze komt geregeld op je schoot liggen, nadat ze op je dijen wat “koekjes heeft gekneed”. Balletjes van aluminiumfolie zijn haar favoriete speelgoed.

 

Celsie: a.k.a. Batman, omdat het lijkt alsof ze een Batman-masker aanheeft en ook omdat ze je vanuit een hoekje kan blijven aanstaren.

Ze is vrij schichtig en wil niet opgepakt worden. Wanneer ze nood heeft aan aandacht, komt ze wel naar je toe om geaaid te worden.

Ondanks haar kleine postuur, kan ze luid miauwen. Wanneer het etenstijd is, hoor je haar zeer duidelijk. Haar favoriete speelgoed zijn knuffelberen op haar maat.

Bij interesse in adoptie lees aub via deze link alle informatie en stuur vervolgens een mail aan info@hetdierenthuisje.be met informatie over woon- en leefsituatie alsook verwachtingen:

Vergeet aub uw telefoonnummer niet te vermelden.  Vervolgens brengen we je in contact met het pleeggezin voor kennismaking.