Cosmo & Luka

Cosmo is een gecastreerd katertje, geboren ca 14/05/2023 en Luka is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 14/05/2023. Ze werden te vondeling gelegd en door ons vervolgens ondergebracht in een pleeggezin zodat ze hun eerste levensmaanden in huiselijke omgeving konden opgroeien.

Dit is wat hun pleegouders over hen vertellen:

Cosmo: a.k.a. Cosmo Politan, omdat hij je dronken kan maken. Niet van alcohol, maar van verliefdheid. Deze Casa Nova komt je dikwijls opzoeken om te flodderen.

Hij nestelt zich graag op je schoot, in je armen, op je armen, als het maar dichtbij je is. Hij heeft een speels karakter en rent graag het huis rond.

Zijn favoriete bezigheid, behalve in je armen slapen, is alles wat vliegt of zweeft willen grijpen. Een speelgoedje dat aan een stokje hangt is dus perfect voor hem.

 

Luka: a.k.a. klein prutske. Ze heeft een fijn postuur en is lief speels. Een avonturier die niet snel bang is. Ze wijkt niet voor haar grote broer en zoekt alles wat bruikbaar is om te spelen.

Ze doet regelmatig een drop dead diva. Eender waar je staat of zit, ze komt op je af en valt dan gewoon neer voor of op je voeten.

Waarna ze op haar zij of rug gaat liggen om geaaid te worden op haar buikje, daar heeft ze dat het liefst. Oppakken lukt wel, maar is niet voor haar weggelegd.

Bij interesse in adoptie lees aub via deze link alle informatie en stuur vervolgens een mail aan info@hetdierenthuisje.be met informatie over woon- en leefsituatie alsook verwachtingen:

Vergeet aub uw telefoonnummer niet te vermelden.  Vervolgens brengen we je in contact met het pleeggezin voor kennismaking.