Shiatsu workshop

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2019
12:30 - 17:00


INTERESSE MAAR NOG NIET INGESCHREVEN? Er zijn nog 4 plaatsjes vrij! Mail snel aan info@hetdierenthuisje.be en bevestig jouw deelname

Wat is er beter dan een goede massage? Een massage die je kan delen met je pluizige vriend, natuurlijk! Vraag dat maar aan Jessie…
Shiatsu is een drukpuntenmassage op basis van acupunctuur. Dankzij deze techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde hebben we al vele van onze bewoners een mooi leven kunnen geven. Vandaar dat we deze kennis ook graag met jou hadden gedeeld: zodat ook jij het leven van je viervoeter kan verheffen tot een hoger niveau.
Evy Macquoy, oprichter van Equina en gecertificeerd opleider van deze haast magische drukpuntenmassage, komt naar Het dierenthuisje om maar liefst vier uur les te geven in Shiatsu voor dieren en dat allemaal ten voordele van de bewonertjes van Het dierenthuisje. Wat een win-win situatie!
De behandelingen zullen bovendien toegelicht worden aan de hand van dieren die bij ons verblijven. Zowel de theorie als de praktijk worden uitvoerig behandeld zodat jij zonder moeite een kenner wordt in het verwennen van je dier.
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! Mail je deelname door aan info@hetdierenthuisje.be met vermelding van jouw naam, adres, telefoonnummer. De betaling van jouw deelname dient volstort te worden binnen de zeven dagen na reservatie op rekeningnummer van Het dierenthuisje: BE78 6528 1125 0286. Gelieve als mededeling te plaatsen: “Shiatsu”

• Wat? Shiatsu workshop
• Prijs? 60€ (incl koffiepauze)
• Wanneer? Vrijdag 12 juli 2019 om 12u30 tot 17u
• Waar? Rendersvensedijk 4, 2440 Geel