Hééééélp: examen- en verlofperiode

Overal hetzelfde liedje: veel te weinig vrijwilligers! Iedere vereniging klaagt erover. We beseffen dat we niet de enige organisatie zijn die te weinig hulp heeft en wetende dat we na zestien jaar nog steeds volledig op vrijwillige krachten draaien verdient toch wel een dikke pluim!

De volgende weken en maanden ziet het er echter problematisch uit: examenperiode gaat van start zodat stagiaires niet langer komen, verschillende vaste vrijwilligers die vakantie gepland hebben of op kinderen/kleinkinderen moeten passen en een hoogzwangere vaste hulp… Het komt altijd allemaal samen!

Wat het ook zij, het werk moet dagelijks gedaan geraken en de dieren moeten hun verzorging krijgen: zij mogen hier niet aan inboeten! Het dierenthuisje is al héél lang geen kleine opvang meer dus absoluut ook niet meer te runnen door één persoon. Alleen al de extra zorgen van de medische probleemgevalletjes en de oudjes die heel wat extra’s tussendoor moeten krijgen, de massages van Jessie, het baden van Milù, Jessie en Bloske, enz…. zijn quasi een dagtaak.

DAAROM een DRINGENDE oproep aan DIERENVRIENDEN die wat tijd willen uittrekken om zich nuttig te maken voor de dieren. Eender wat je wil doen, eender hoe en hoeveel je wil helpen… laat het ons weten. Natuurlijk hebben we vooral nood aan hulp in de ochtenden en avonden maar evengoed is er op andere ogenblikken hulp welkom.  Helpen bij de poezen, hoevedieren, honden,… Je zegt het maar! Ook voor de openthuisdagen komen we nog helpende handen tekort.

Het enige wat we vragen is dat je je afspraken nakomt en dat je de verantwoordelijkheid draagt voor wat je doet zodat de dieren écht op jou kunnen rekenen. Iets voor jou? mail dan aub

Wees maar zeker dat je hulp zeer gewaardeerd wordt, zowel door de twee- als viervoeters!