Plaatsgebrek in moestuin🙀

De moestuin is een schot in de roos! We sparen er momenteel maandelijks enkele honderden euro’s mee uit. Maar nu stuiten we op het probleem dat we te weinig plek hebben om voor te zaaien. Nu zouden we de zaadjes van broccoli, savooi, peterselie, snijbiet, krulkool,… in zaaibedden moeten planten zodat we deze binnenkort kunnen uitplanten. Zo zouden we ook in de winter een groot deel van de groenten zelf kunnen telen.

De serre en de ganse voortuin staan echter al overvol. Daarom zijn we op zoek naar mensen die wat plek vrij hebben in een serre om de zaadjes te laten kiemen tot het plantjes zijn die we in volle grond kunnen overplaatsen. We hebben de zaadjes al klaarliggen… nu alleen nog de plaats en Ă©Ă©n of meerdere bereidwilligen vinden.

Kan en wil jij helpen? mail dan aub naar info@hetdierenthuisje.be en vermeld zeker ook jouw telefoonnummer

Heb je zelf geen moestuin door plaatsgebrek of dergelijke en wil je wel graag tuinieren? Dan kan je ons vast en zeker helpen! Wij zoeken nog helpers die af en toe de tuin willen komen onderhouden. Dat kan op wekelijkse basis maar hoeft niet. Dit alles is bespreekbaar.