Verwenengel

Word jij onze verwenengel a.u.b.? Dan krijgen we extra lekkers!

Naast de medische zorgen is vooral de blikvoeding de grootste maandelijkse kost.

Waarom geven we twee maal daags blikvoer?

  1. Een poes drinkt van nature te weinig wat gecompenseerd wordt met het eten van natte voeding dat voor 95% uit vocht bestaat.
  2. Het is onmogelijk om op te merken hoeveel brokken gegeten worden door wie maar we zien wel wie naar goede gewoonte op de eerste rij staat als het voedertijd wordt. Dankzij het geven van blikvoer op specifieke uren, zien we veranderingen in eetgewoonten en kunnen we makkelijker ziekte opmerken.
  3. Vele van onze bewonertjes hebben tandproblemen of helemaal geen tanden meer. Sommigen kunnen daardoor helemaal geen brokken meer eten.
  4. De empathische factor: Het is prachtig om ze ervan te zien genieten en hen zo extra te verwennen.

Wat kost de blikvoeding?

Uiteraard varieert dat afhankelijk van welke voeding we geven. Zowel de poezen als honden krijgen twee maal daags malse voeding, nl. omstreeks 7u ’s ochtends en 17u30 ’s avonds.

Gemiddeld kost de blikvoeding per maaltijd € 18, € 36 per dag dus wat neerkomt op een kost van ca. € 1080 per maand.

Als verwenengel help je mee de maand rond te krijgen qua blikvoeding

Door het storten van 25€ per maand (of hoger bedrag volgens jouw keuze) zorg je mee voor het aanvullen van de maandelijkse kalender.

Word jij één van onze verwenengeltjes? Stort dan jouw maandelijkse bijdrage op BE78 65281125 0286 met vermelding “gift verwenengel”

Voor deze giften ontvang je een fiscaal attest in tegenstelling tot de peter-en meterbijdragen. Waarom? De fiscus bepaalt dat alle betalingen waarvoor je iets materieels in ruil krijgt zoals een ledenblad, certificaat, etc. niet mogen aanzien worden als een fiscaal aftrekbare gift.

Als verwenengel krijg je veel dankbaarheid van de beestjes in ruil en het warme gevoel dat je ze helpt genieten maar je krijgt niets vatbaars.