Helpen

Let op wie je vertrouwt als je steunt!

Lees dit om misbruik van uw vertrouwen en dierenliefde te voorkomen.

We krijgen geregeld de vraag of een bepaalde aankoop die gedaan werd bij iemand die zich uitgaf als vrijwilliger van Het dierenthuisje wel degelijk aan de dieren toekomt.

In principe lopen alle verkopen/bestellingen via het winkeltje op deze website of via de website “alle beestjes helpen” waar je geregeld een verkoopactie aantreft.

Wil jij mee verkopen ten voordele van onze bewonertjes laat het dan zeker even per mail weten aan ons zodat we het in deze rubriek kunnen vermelden.

Het gaat zowel om mensen die promomateriaal van Het dierenthuisje verkopen zoals kalenders, balpennen, etc. (hierop tref je altijd het logo van Het dierenthuisje) als creatieve dierenvrienden die zelf spulletjes maken. Ook als je een collectebus ziet staan ten voordele van Het dierenthuisje worden we daar graag even van verwittigd.

Heb je een vermoeden van oplichting, meldt het ons dan direct en verwittig de politie bij een deur-aan-deur verkoop. Dit laatste doet Het dierenthuisje immers nooit!

Laat ons per mail trots even weten dat jij gesteund hebt en waar of bij wie; op die manier kunnen we heel wat misbruik door valse zogezegde sponsors onderscheppen. Uw donatie uit dierenliefde moet immers bij de dieren terecht komen!

Samen sterk tegen misbruik van vertrouwen!