Prutske

Prutske is dan toch sneller naar zijn grote liefde kunnen verhuizen dan verwacht. Telkens ze huiswaarts keerde, mauwde hij haar vaarwel en dat viel zijn devote verzorgster te zwaar. Ondertussen was de zachtaardige Puts zich gaan ontfermen over Speedy, het angstige kitten; het was zo mooi om ze samen te zien spelen, slapen… Dat vond zijn verzorgster ook en dus besloot ze het duo mee huiswaarts te nemen.

Niettegenstaande de angst dat de bejaarde spinner die zich al jaren heer en meester maakte van haar huis de nieuwkomers absoluut niet zou accepeteren, leek alles al snel goed te gaan. Pruts en Speedy houden mekaar gezelschap en ontzien de senior… Zo is iedereen gelukkig!

======================================

Prutske is een tijdelijke bewoner.  Zijn verzorgster die hem heeft zien opgroeien en al die tijd heeft verzorgd, geniet zijn volle vertrouwen. Door verhuis moest hij echter die tuin uit en zo kwam Prutske bij Het dierenthuisje terecht.

Ondertussen is hij aardig open gebloeid maar telkens zijn geliefde verzorgster toekomt loopt hij dolverliefd op haar toe. Zij heeft echter een seniorpoes die absoluut geen soortgenoot wil dulden in haar huis dus zal Pruts nog wat geduld moeten hebben. Ooit zal hij naar zijn grote liefde mogen verhuizen… maar dan mag de andere poes er niet meer zijn.

Uiteraard roepen we niet op haar dood en hopen we dat ze nog lang mag genieten. Pruts heeft geduld en wacht rustig af tot het zijn gelukkige tijd wordt.

====================================

Prutske is een gecastreerde kater, geboren ca juni 2013. Deze lieve zwerver is buiten opgegroeid maar leerde dankzij zijn verzorger mensen te vertrouwen.

Prutske is een hele lieve poes die erg graag geknuffeld wordt. Vreemde mensen moeten hem even wat tijd gunnen om vertrouwen te wekken, maar door hier meer mensen te leren kennen gaat dat steeds beter.  Hij is heel sociaal met soortgenoten en eerder van het onderdanige type.

Een ideale huisgenoot voor iemand die graag een knuffelaar wil maar in het begin wat geduld heeft.