Foto zoektocht

Deze zoektocht is een initiatief van vrijwilligster Leen.

Zij stelde twee leuke fotozoektochten samen : Eén specifiek voor kindjes en één voor volwassenen. Deze beide zoektochten kunnen perfect samen gewandeld worden. De afstand is immers voor beide hetzelfde en bedraagt ongeveer 6,5 km.
De tocht vindt plaats rondom Het dierenthuisje waarbij je onze opvang passeert.
Een klein stukje van de route gaat over onverharde weg. Normaal gezien is de ganse zoektocht goed toegankelijk(soms wat hobbelig voor kinderwagens, rolstoelen, kinderfietsjes, ….) Echter in periodes van hevige regen kan het moeilijker toegankelijk zijn en zijn waterdichte wandelschoenen handig. Het traject kan uiteraard ook per fiets afgelegd worden.

Een deelnameboekje bedraagt voor de volwassenenzoektocht:  €7. Deze voor de kindjes bedraagt €3.
Per ingeleverd boekje ontvang je sowieso één prijs.
De laatste inleverdatum is maandag 29 juli vóór 21 uur.
De grotere prijzen voor de winnende deelnemers zijn op te halen op de openthuisdag, zondag 4 augustus tussen 11u en 17u.
Kan je er zelf die dag niet om komen dan mag je iemand volmacht geven om jouw prijs in ontvangst te nemen mits ons op voorhand op de hoogte te brengen.

Deelnameboekjes zijn te verkrijgen te Geel bij Het dierenthuisje, telkens tussen 9u en 17u of na afspraak via mail: info@hetdierenthuisje.be

of .bij een vrijwilliger in onderstaande gemeenten. Graag even mailen naar info@hetdierenthuisje.be als je bij één van de vrijwilligers jouw deelnameboekje wil ophalen.

*Deurne *Viersel *Wilrijk *Brasschaat *Holsbeek

Gelieve cash geld te voorzien voor de deelnameboekjes aub.

Ingevulde deelnameformulieren mogen in de brievenbus van Het dierenthuisje achtergelaten worden of per post toegezonden worden : Rendersvensedijk 4 te 2440 Geel.

Kleurfoto’s zoektocht

Extraatje! Hou onze website en Facebook in het oog. Bij mooi weer zullen we af en toe een pop-up café organiseren zodat je tijdens jouw zoektocht een drankje en snackje kan nuttigen ten voordele van de bewonertjes.