ons WARMSTE EINDEJAAR : de acties

Snoepactie – organisator Filip  VV (reg. nr. HD011023-01)

Kerstwinkel: shop leuke geschenkjes voor dieren en dierenvrienden ten voordele van de bewonertjes

Verkoop van diergerelateerde artikelen (reg.nr. HD171123-01)

Kalender 2024 : Onze dieren op foto én tekening!

Balen beeft – organisator   Charity Musketeers (reg.nr. HD011223-01) : 2 dagen feesten op “The Breakfast Klub” en “Metal for Life”

Coffee&Cake Indoor 2023 – organisator Coffee & Cake  (reg.nr.HD251023-01)

Huisgemaakte pepernoten – organisator Lika  (reg.nr. HD291023-02)

Candle in a cup – organisator  Ann VG (reg.nr.HD291023-03)

Cava & Blauwe Bessenlikeur – organisator Myriam  (reg.nr. HD021123-01)

Zakdoekhoesjes – organisator Dana VG (reg.nr. HD291023-01)

Kerstkaarten – organisator Ann VG (reg.nr. HD071123-01

Kleine breiwerkjes – organisator Patsy (reg.nr. HD091123-01)

Kerststukjes -organisator Yvette -reg.nr.191123-01

 

Deze acties zijn ondertussen beëindigd:

Fotoshoot – organisator Karline fotografie (reg.nr. HD310823-01)

 

Wil jij ook actie ondernemen en zelf iets opstarten? registreer hier jouw initiatief!

 

Wat en hoe?

Het warmste eindejaar hebben we in het leven geroepen nadat de warmste week die georganiseerd wordt door Studio Brussel nog enkel voor goede doelen opkomt die iets te maken heeft met mensen. Wij vonden dat de dieren zeker evenveel recht hebben op die broodnodige steun en voelden het aan dat ze ons, maar vooral ook de dieren, in de koude lieten staan. Deze actie was immers van heel groot belang voor Het dierenthuisje gezien ze jaarlijks gemiddeld zo’n 6000€ opbracht. Een bedrag dat we niet kunnen missen.

Daarom organiseren we zelf “ons warmste eindejaar” waarbij iedereen een eigen actie mag aanmelden en zo centjes kan inzamelen voor Het dierenthuisje. Alle aan ons gemelde acties worden vermeld op onze website en onze Facebookpagina en natuurlijk gaan we ook elk initiatief zo kracht bijzetten. Wat je ook doet, het maakt ons niet uit als je het maar vanuit jouw hart doet ten voordele van de diertjes. Warme choco voor je deur verkopen, eigenhandig geknutselde spulletjes of confituur te koop aanbieden, …  Alles kan, alles mag! Laat jouw improvisatie de vrije loop!

Wij starten het warmste eindejaar op zaterdag 17 november maar jij bepaalt zelf wanneer jij jouw actie doet. Dat kan een dag zijn, enkele dagen, of de ganse periode.

Jouw actie kan je registreren via het online formulier

Stuur je liever een mail met wat je wil doen ten voordele van Het dierenthuisje? Dat kan ook! Stuur dan een mailtje met jouw initiatief aan info@hetdierenthuisje.be

Hoe dan ook:  jouw hulp wordt met open armen én open pootjes verwelkomd.

Zodra jouw actie bij ons geregistreerd is, krijg je van ons een toelatingscode en het logo, die je vermeld tijdens jouw actie.  Stickers of affiches zijn ook verkrijgbaar op vraag. Jouw actie wordt dan toegevoegd aan onderstaand lijstje.