High Tea: Be our guest

Op zondag 26/02 ging voor de eerste keer de high tea door ten voordele van Het dierenthuisje in plaats van de gebruikelijke kaasavond. Het thema : “Beaty & The Beast”

De zaal en het buffet werden aangekleed in teken van dit mooie Disney verhaal en het buffet werd geopend door Lumière met het vrolijke liedje “Be our guest”. Dankzij filmbeelden was hij er in levende lijve bij en nodigde zo iedereen uit om van al dat lekkers te genieten.

En dat er genoten werd, mag zeker gezegd worden! Eyecatcher was vast en zeker de taart, gemaakt door Liesbeth. Zij is veganistisch bakker en startte onlangs haar eigen bakkerijtje op onder de naam wonderland Cakes

Uiteraard was alles vegetariërs, deels veganistisch én we zorgden ook voor de gasten met glutenallergie. Elke gast is tenslotte even welkom.

Zoals het hoort bij alle Disney verhalen… kreeg ook dit evenement een happy ending. Iedereen ging voldaan en met een goed gevoel huiswaarts.

Dank aan alle gasten en zeker ook een dikke dankbare knuffel aan alle vrijwilligers die weer eens hun allerbeste voetje voorgezet hebben ten voordele van de dieren.

Voetnoot: momenteel wordt door enkele vrijwilligers gewerkt aan een extra evenement in de Lente. We houden je op de hoogte!