Help: Vaatwasser stuk!

VAATWASSER STUK: help!

De vaatwasser waarmee twee maal dagelijks zo’n zestigtal potjes mee afgewassen worden, is na twaalf jaar stuk. Hij weigert enige dienst. Een bereidwillige technieker heeft de vaatwasser eens bekeken en nu blijkt dat er enkele cruciale onderdelen moeten vervangen worden wat zou resulteren in hoge herstellingskosten met dan nog niet de zekerheid dat er binnen korte tijd geen ander onderdeel vervangen zal moeten worden.
De afwas is twee maal daags een erg groot werk waar veel tijd in kruipt terwijl de vaatwasser heel wat tijd bespaart alsook water. We hebben alle tijd nodig voor de verzorging van de dieren dus hebben we op korte termijn een vervanging nodig. Gezien het toestel twee maal daags gebruikt wordt, moet het dit werk zeker wel aankunnen en hopelijk weer voor tien jaar of langer. Na wat opzoekingswerk hebben we een toestel gevonden dat energiezuinig is, perfect geschikt is voor plastic potjes en de juiste grootte heeft: een Siemenstoestel aan de prijs van 772€.
Daarom lanceren hiervoor een inzamelactie. Elke gift op de rekening van Het dierenthuisje (BE78 6528 1125 0286) is uiterst welkom. Niet te vergeten: voor giften vanaf 40€/jaar op rekening van Het dierenthuisje ontvang je een fiscaal attest. Via “Teaming” kan je ook steunen door 1€ bij te dragen. Vele kleintjes maken grote!