Nasha, een hartendief die een warme thuis zoekt

Doordat de nieuwe website nog niet volledig op punt staat, kunnen we Nasha voorlopig niet onder de rubriek “honden ter adoptie” plaatsen.  Omdat we haar in tussentijd geen kansen willen ontnemen, zetten we haar hier in de schijnwerper.

Nasha is een gesteriliseerd teefje, geboren 05/2011. Ze is een vrolijk Boomertje dat vooral nood heeft aan menselijke aandacht. Haar vacht moet nog eerstdaags een knipbeurt krijgen en dan ziet ze er eens zo fris uit. Nasha is een enorme hartendief. Ze is heel onderdanig naar soortgenoten en poezen. Met andere woorden, ze kan met iedereen overweg maar ze is niet opgewassen tegen dominante figuren. Ze is heel makkelijk en lief in omgang.
Nasha verkeert in prima gezondheid, houdt van een wandeling en van veel knuffels!