Zoektocht naar speelgoedonderdeel…

Bij een aantal van onze bewonertjes heeft het speelgoed “Cat’s Meow” veel succes! Helaas zijn er enkelen die het spel niet zo goed begrijpen. Zij proberen het staafje dat onder het doek zit én het speeltje zo interessant maakt, stuk te bijten.  Gevolg: het staafje is nu zodanig kort geworden zodat het nog amper effect heeft.

We zijn dus nu een zoekactie gestart naar die staafjes. Heb jij toevallig zo’n “Cat’s Meow” aangekocht voor jouw lieverd(s) en wil hij/zij er niet naar omzien? Hier kan je er heel wat actievelingen héél blij mee maken. Het staafje alleen is al voldoende en dat past eventueel zelfs in een omslag als de afstand te ver zou zijn.

Wie mee wil zorgen voor meer speelvreugde kan mailen aan info@hetdierenthuisje.be

Hier zie je Njeves, Bury en Shujaa in actie.