Openthuisdagen met succes volbracht

De openthuisdagen liggen weeral achter ons en eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat we ervan genoten hebben maar dat het tegelijkertijd ook erg zwaar was. De tenten en het aandraven van alle infrastructuur en benodigdheden moest gebeuren in 40C° op een terrein zonder beschutting tegen de zon. De opvang draait op abnormaal hoge toeren waardoor alleen de noodzakelijke zorgen toedienen al meer dan een voltijdse dagtaak beslaat. Het mag dan ook niet verbazen dat de organisatie van zulk evenement er even wat veel aan was.

Maar toch! Het was, net als alle jaren, hartverwarmend om de vele “oh’s” en “Ah’s” te aanhoren. Vele nieuwe mensen mochten we begroeten en vele gekenden mochten we terugzien. Wat is het altijd leuk om adoptanten terug te zien en hun verhalen te aanhoren. Enkele hondjes die geadopteerd werden, waren ook van de partij. Eén voor één stralend van geluk en gezondheid. Telkens weer de bevestiging “daar doen we het voor!”

Heel wat dieren vonden tijdens de openthuisdagen ook adoptiegezinnen. Ze verhuizen eerstdaags want op die dagen is er niet de mogelijkheid om voldoende tijd uit te trekken voor de nodige uitleg en grondig overleg.

Het oldtimer treffen dat door een vrijwilliger georganiseerd werd ten voordele van de opvang kende het laatste weekend veel bijval. Maar liefst meer dan dertig auto’s waren van de partij. Allemaal mensen die nooit eerder van Het dierenthuisje gehoord hadden en vol lof weer huiswaarts trokken.

Het laatste weekend was sowieso het drukst wat we vooral te danken hebben aan het zalige weertje.

Dank aan alle bezoekers, sponsors en adoptanten! Dankzij jullie hebben de intense extra inspanningen voor deze dagen geloond!

Dank aan alle vrijwilligers want zonder hen was er geen opendeur mogelijk!

Heb je onze openthuisdagen gemist? Noteer alvast het Halloweenevent op zaterdag 2/11. Meer info volgt binnenkort!

ps: helaas is het in alle drukte niet gelukt om foto’s te nemen. Wie foto’s zou gemaakt hebben, is welkom om ze te mailen aan info@hetdierenthuisje.be