Eén plukker gemeld; wie rijdt mee?

We hebben alvast één helper met vervoer die zich gemeld heeft. Samen rijden vanaf hier is dus mogelijk. Geef ons een seintje als je mee wil gaan!

================================

In het weekend van 24 en 25 augustus wordt de oogst pruimen, appels en peren geplukt/geraapt die door de eigenaars van de fruitbomen geschonken worden aan Het dierenthuisje. Een deel is voor consumptie bedoeld voor de varkens, schapen en geiten. Een ander deel zal door een plaatselijk siroopfabriek verwerkt worden en die siroop gaan we verkopen ten voordele van onze bewonertjes.

Helaas heeft één van de plukkers, tevens de persoon die wekelijks voor de groenten zorgde voor de hoevedieren, een ongeluk gehad waardoor hij voor lange tijd niet mobiel is. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die willen helpen om de oogst binnen te halen.

Mocht iemand bereid zijn om te zorgen voor het vervoer met een aanhangwagen, bestelwagen of grote auto zou dat ook heel handig zijn om het fruit tot hier te krijgen.

Ook voor de volgende weken zoeken we hulp voor het vervoer van de groenten.

Waar is het te doen? Bilzen (Limburg)

Dag en uur af te spreken met Nadine en Ellen, de twee lieve dames die het tijdelijk zonder hun mannelijke steun en toeverlaat, Jean-Pierre, moeten klaren.

We zijn ervan overtuigd dat ze alle hulp héél hartelijk zullen verwelkomen én dat ze iedereen met hun Limburgse gastvrijheid zullen verblijden.

Wil je helpen? mail dan aub!