Bio pruimensiroop ZONDER suiker: UITVERKOCHT!

De bio siroop was een voltreffer! Hij is dan ook hééél erg lekker.

Maar voor zij die te laat zijn is er misschien nog goed nieuws! Onze Limburgse vrijwilligers informeren rond bij buren met pruimenbomen. Als zij er teveel hebben die ze willen schenken dan maken we kans op nog een lading pruimenstroop. We laten nog bericht zodra hierover zekerheid is. Lukt dat niet dan wordt het wachten tot volgend jaar.

Aan zij die de siroop hebben aangekocht: smakelijk! Laat gerust weten wat je ervan vindt!

================================================================

Daar is hij dan: de bio siroop, gemaakt van de boomgaard van onze Limburgse vrienden zonder toegevoegde suikers. Het artisanaal fabriekje in Borgloon verwerkte de vruchten kundig tot een lekkernij waarvan zelfs diabetici kunnen smullen. De potjes zijn, in tegenstelling tot de normale 280gr., voor Het dierenthuisje gevuld tot 300gr. De siroop bestaat uit 70% pruimen en 30% peren.  Prijs: 7€/potje

We voorzien een afhaling op zondag 8 september op het thuisadres te Geel (Rendersvensedijk 4) en te Merksem (Houthulststraat 84) en dit tussen 14u en 17u. Lukt het jou niet om ze op dat moment op te halen, maar wil je zeker zijn dat je de siroop kan kopen, vermeld dit dan aub even bij je bestelling. We proberen dan samen een oplossing te zoeken voor de afhaling.

De voorraad is beperkt dus wees er snel bij want op = op! Mail je bestelling dus snel  door.