Oproep om een poes van 16 jaar te helpen tot vrouwtje hopelijk terug komt van revalidatie

We kregen de vraag om een poes van zestien, wonende te Ranst, tijdelijk op te vangen nu zijn hoogbejaarde vrouwtje herstellende is van een heupfractuur. Het dier is erg gewend aan zijn verzorgster en omgeving dus vrezen we dat hem verplaatsen wel eens een probleem kan zijn voor zijn gezondheid. Nu is hij nog OK, aldus de kleindochter maar door stress kan dat snel veranderen.  De buren willen wel wat eten geven maar ze merken dat hij triest is door gebrek aan gezelschap. Daarom zijn deze mensen koortsig op zoek naar iemand die bereid is om wat tijd bij de poes door te brengen. Gewoon gezellig knuffelen en dan eventueel ook zijn natje en droogje geven.

En dan natuurlijk hopen dat zijn vrouwtje binnen dit en een 4 to 6 weken terug thuis zal zijn. Afspraak is wel dat hij bij Het dierenthuisje terecht kan als blijkt dat de dame niet meer naar huis zou kunnen. Nu willen we echter voorkomen dat zijn gezondheid mogelijk gekraakt wordt als het vermeden kan worden.

Wie denkt te kunnen helpen -als is het maar enkele dagen per week- mag ons mailen. Wij brengen je in contact met de kleindochter voor verder overleg en afspraken.  Deze mensen zijn zeker bereid om de liefdevolle zorgen te vergoeden.