Sip & Dito genieten van hun nieuwe leventje!

Berichtje van de twee poesjes die gedurende twee jaar opgesloten zaten in een kamertje; zalig om dit te lezen!:

Hoihoi,

Ik kan alvast een dag 1 updateje geven.

Gisteren hebben Sip en Dito zusterlijk samen de dag doorgebracht, veilig verstopt onder het bed. Vanochtend was het enige bewijs van de nieuwe bewoners een geschenkje in de kattenbak, en een leeg voederbakje.

Sip heeft een zeer efficiente verstopplaats ontdekt in de kelder, tussen de vloerbalken. Dito vinden was een pak moeilijker. Toen Sip uiteindelijk eens schuchter kwam piepen in de woonkamer, kwamen er eetgeluidjes uit de kelder, dus Sip heeft zijn plekje blijkbaar gedeeld met de zus. En terwijl ik dit schrijf, heb ik Dito’s kopje heel even zien terugtrekken van om een hoekje.

Het is nog angstige boel, maar ze zijn aan het eten en op verkenning! Na jaren met een minder mobiele poes, sta ik er stom van hoeveel nieuwe plekjes er in huis te vinden zijn 🙂 Morgen hebben ze het rijk alleen en kunnen ze de comfortabeler plekjes ontdekken zonder ontvoerder in de buurt.

Naarmate ze vorderen, zal ik af en toe hun vooruitgang mailen, hopelijk met wat foto’s binnenkort.

Bedankt voor de goede zorgen,

Sip, Dito en Peter