Konijnenberg weldra een feit

We kregen helaas geen reacties op onze oproep om hulp voor zand op te halen maar we kregen wel een gouden tip. Via de gemeente Geel krijgen we zand gratis thuis geleverd! Morgen wordt het geleverd en dan hopen we dit weekend de berg terug te kunnen opbouwen. Hulp welkom!

=====================================================

Vanmorgen kregen we telefoon van een dame uit Zoersel waar we gratis zwarte grond van de oprit mogen gaan scheppen. Het ligt op een berg en we mogen eraf scheppen wat we kunnen gebruiken. Probleem is dat het zand er deze week weg moet.

Daarom deze dringende oproep om bereidwilligen te vinden al dan niet met trekhaak en/of aanhangwagen én tijd om in Zoersel het zand te gaan opscheppen en hierheen te brengen.

Wil je helpen? Mail ons dan aub zo snel mogelijk.

De konijntjes zouden er héél blij mee zijn!