Nieuws van Baby en Bingo

Beste Sonja,
Dit mailtje om je een korte update te geven over hoe onder twee geadopteerde poesjes Baby en Bingo het stellen.

Beide stellen het prima. Baby was initieel erg terughoudend vergeleken met haar broer maar dat was al duidelijk toen we ze kwamen bezoeken. Ze is nog steeds meer op haar hoede dan haar broer maar is al erg ontdooid. Bingo is nog steeds een even grote (of zelfs grotere) knuffelaar zoals voordien.
Zoals ik je telefonisch ook vertelde, zijn ze ondertussen met vier (Sonnie en Cher)! Beide zijn ook zorgenkindjes die we geadopteerd hebben uit een probleemgezin. De aanpassing met de twee extra huisgenoten verliep initieel erg moeizaam, voornamelijk voor Baby. Maar na veel kennismakingslessen en nog meer geduld, leven ze ondertussen (meestal) in harmonie samen. Baby en Cher zijn inmiddels onafscheidelijk en genieten van elkaars wasbeurten.
Groetjes vanuit Haacht en bedankt voor de superfijne katjes die we hebben mogen adopteren!

Hierbij nog enkele sfeerbeelden van de kapoenen

.