Wie kent deze poezen?

Gevonden te Verbueckenstraat – Geel

Deze twee katers werden binnen gebracht als gevonden. Volgens de vinder zouden er meer bange zwerfpoezen zitten maar deze twee waren sinds zondag 27/10 bij hem. Ze waren hem gevolgd in zijn woonst en hebben er, aldus deze man, twee dagen doorgebracht maar vervolgens nam hij contact op om ze hierheen te brengen. Volgens die persoon waren ze heel sociaal en hingen ze erg aan mekaar.

We hebben ze hier opgevangen sinds dinsdag 29 oktober in een rustige kamer waar ze met z’n tweeën zitten maar ze zijn enorm angstig en willen helemaal niets eten. Dit gedrag is absoluut niet normaal in de geschetste situatie. Poezen die eerst gedumpt zijn, vervolgens bij iemand zomaar binnen wandelen en zich daar sociaal gedragen, zich in transportmanden laten zetten om dan vervolgens hier te ontaarden in hele angstige katten die duidelijk héél veel heimwee hebben.

Daarom deze oproep om dit bericht aub zoveel mogelijk te delen. We vermoeden dat deze poezen niet gedumpt waren maar uit de directe omgeving komen van de plaats van de persoon die verklaarde hen gevonden te hebben.

alle tips zijn welkom via mail: info@hetdierenthuisje.be