Hartverwarmende winteropenthuisdag!

Wat was het koud gisteren, 1 december!!! En toch mogen we de winteropenthuis een prachtige dag noemen dankzij de vele bezoekers die de koude trotseerden en er mee voor zorgden dat het een hartverwarmende winterdag werd.

Mede dankzij de reportage op Radio2 mochten we vele mensen verwelkomen die nog niet eerder van Het dierenthuisje gehoord hadden.  De lovende woorden en appreciatie zijn steeds een opsteker voor alle vrijwilligers die ervoor zorgen dat het evenement vlot verloopt bovenop de dagelijkse -zeer vele- taken.

Bovendien konden we weer enkele mensen ervan overtuigen om eens iets vegetarisch te eten want van de vegan burgers, hotdogs en het veganistisch gebak, gesponsord door “Wonderland Cakes” werd heerlijk gesmuld!

Ook werden er enkele contacten gelegd met kandidaat adoptanten zodat we mogen verwachten dat er de komende weken nog wel wat diertjes een warm plekje voor zichzelf krijgen voor de feestdagen!

Dank aan alle bezoekers én alle vrijwilligers die van deze geplande “mini openthuisdag” en groot succes maakte!

ps: helaas zijn we weer zelf in alle drukte vergeten om foto’s te maken. Mocht iemand foto’s gemaakt hebben, zouden we het zeer op prijs stellen als deze met ons gedeeld kunnen worden. Je mag ze zeker doorzenden!