Vrijdag en zaterdag vind je ons bij Makro Deurne

Wist je dat je Het dierenthuisje steunt als je bij Makro koopt?

Hoe doe je dat? Heel simpel! Je linkt jouw Makrokaart via “Leuk Steuntje”aan Het dierenthuisje en als je afrekent aan de kassa wordt automatisch 3% van jouw aankopen toegevoegd aan het kooptegoed van Het dierenthuisje. Het kost jou niks meer! Makro schenkt 3% aan het goede doel.

MAAR je kaart moet dus wel eerst gelinkt worden. Lukt het jou niet? dan is het nu het moment om hulp te zoeken bij Makro te Deurne want zowel vrijdag 27 als zaterdag 28 december vind je ons in de winkel net voorbij de inkom en dit tussen 10u en 17u.  Wij kunnen jouw kaart snel linken en je kan direct shoppen want jouw steun gaat dan direct van start.

Heb je nog geen Makro kaart? Ga dan naar de infobalie en vraag er één aan; je hebt ze dadelijk en kan ze direct laten linken! héél simpel.

Tot ziens bij Makro Deurne!