KLUSHULP gezocht

Gelukkig is de dringende klus geklaard dankzij bereidwillige hulp. Helaas moet er elk weekend geklust worden dus als je zin hebt, laat het dan zeker weten. Er is altijd werk aan de winkel!

==============================================

Ten gevolge van de schade is een deel van de omheining tijdelijk gestut maar deze moet hersteld worden voordat de volgende storm nog meer schade veroorzaakt. Gezien de voorziene hulp onverwacht is weggevallen, zoeken we dringend een handige en/of sterke persoon die ons kan helpen om de omheining terug stevig vast te zetten. Iemand moet de panelen los maken, iemand moet palen zetten, iemand moet terwijl de panelen wat opheffen. Met z’n tweeën is de klus zo geklaard maar alleen is er geen beginnen aan.

Liefst vandaag, zaterdag nog of eventueel morgen, zondag maar dan voordat de storm echt de kop opsteekt.

Mail aub snel als je enkele uurtje kan uittrekken om te helpen.

Alvast bedankt!!!