noodoproep voor 3 hangbuikvarkens

Een bericht waar niemand blij van wordt: een trio hangbuikvarkens zoekt dringend een nieuwe thuis nadat het dak van hun stal is weggeblazen door storm Chiara. De varkens waren overgenomen door de nieuwe eigenaars van het huis maar helaas zonder te beseffen wat de verzorging van deze dieren inhoudt.

De kosten voor de herstellingswerken aan de stal zijn te hoog, aldus de nieuwe eigenaars en bovendien willen ze hen liever kwijt dan rijk nu ze beseffen wat de dieren nodig hebben. Omdat de sukkels al weken in een stal moeten slapen waarin het lekt, moet er heel dringend gehandeld worden. Het is dankzij de buurvrouw dat er alvast een zeil is overgetrokken maar ook dat lekt natuurlijk.

Het zijn drie zeugjes die in September dit jaar zeven worden.

Probleem is dat we hier momenteel al met twee groepen varkens zitten en dat je daar zo maar geen nieuwkomers kan bijplaatsen. De enige oplossing zou zijn om een nieuwe stal bij te bouwen zodat we ze daar in onder kunnen brengen maar daarvoor is hulp nodig. Zowel helpende handen als de financiën om de bouwmaterialen aan te schaffen.

We hopen dat ze ergens snel onderdak mogen krijgen. Heb jij plaats voor hen of wil je meer info, mail ons dan aub zo snel mogelijk en vermeld je telefoonnummer zodat we je kunnen bellen voor verder overleg.

AUB: spaar jouw en onze krachten om kritieken te spuwen op deze mensen. We weten allemaal dat dit niet gaat zoals het hoort maar daar hebben deze dieren niks aan. We mogen al blij zijn dat de buurvrouw zich het lot aantrekt van de varkentjes en moeten ons nu focussen op het snel helpen van dit trio. We hebben geen tijd, noch energie om negatieve commentaren te lezen die hen absoluut niet helpen. Dank voor jouw begrip!