Drie varkentjes erbij… werk aan de winkel!

Morgen starten de werken voor de drie varkentjes!

Op het laatste nippertje hebben zich gelukkig nog enkele bereidwilligen gemeld om te helpen bij het afbreken van het stalletje en de wederopbouw ervan. De verhuis van de drie varkentjes is gepland voor zondagochtend. Er zal dus morgen serieus moeten doorgewerkt worden om alles in gereedheid te brengen. Helpende handen zijn nog steeds welkom!

=================================================

De kogel is door de kerk… de drie varkentjes van wie de stal onbewoonbaar was na de storm komen dan toch naar Het dierenthuisje. Helaas hebben we geen particuliere opvang gevonden en de weinige dierenasielen waar varkentjes terecht kunnen, zijn volzet. Ook voor ons is het alles behalve evident om ze op te vangen maar we kunnen het echter niet laten gebeuren dat deze dieren in zulke trieste omstandigheden moeten leven terwijl ze ook nog eens ongewenst zijn door de kersverse eigenaars die de verzorging enorm onderschat hebben.

We kregen een lieve reactie van één van onze adoptanten die een stalletje schenkt. Dat moet afgebroken worden en dan bij ons terug opgebouwd worden.  Het stalletje staat in Geel dus is alles op korte afstand van elkaar te doen. Gelukkig bestaat het uit vier panelen dus als we enkele mensen bereid vinden om te helpen dan zou dit snel moeten kunnen gebeuren.  Na het afbreken moet alles vervoerd worden met een aanhangwagen naar Het dierenthuisje waar we dan de stal opbouwen.

We hopen dat we dit alles zaterdag voor mekaar krijgen zodat we hen zondag kunnen verwelkomen.

Wat zoeken we?

-dakpanelen (momenteel doorzichtig en daar hebben varkens angst van + is niet voldoende isolerend)

-hulp voor zaterdag 7/3: afbraak en/of opbouw

-iemand die kan helpen met vervoer van de panelen

-iemand die bestelwagen heeft of stationwagen en/of trailer om varkens te verhuizen – we hebben grote benchen ter beschikking.

Als je wil helpen, mail dan snel aub en vermeld aub jouw telefoonnummer zodat we je kunnen bellen om te overleggen. Alvast bedankt!