Lisa kan rustig bevallen

Hartelijk dank aan iedereen die reageerde om Lisa te helpen aan een rustige plek om haar kittens ter wereld te brengen en groot te brengen. Vandaag verhuist ze met haar dikke buikje naar een rustig gezin waar ze vertroeteld zal worden. Zo zal Lisa niet alleen rustig kunnen bevallen in een liefdevolle omgeving. Haar kittens zullen er ook veilig kunnen opgroeien zonder al teveel risico’s op ziekten.

Het is hartverwarmend om te merken dat vele mensen bereid waren om deze belangrijke taak op zich te nemen met veel verantwoordelijkheid. Iedereen gaat immers een moeilijke tijd door en het zijn net die zaken die ons allemaal overeind houden. Mensen hebben mekaar nodig maar ook de liefde van dieren. Maar denk er aub aan dat de dieren afhankelijk zijn van mensen en ze hen ó zo nodig hebben!

===================================================

Lisa werd hoogdrachtig binnen gebracht. Deze enorm lieve en aanhankelijke kattin is geboren 21/06/2016. Bij controle door de dierenarts zou ze binnen maximum een zevental dagen bevallen. We krijgen het dan ook niet over ons hart om de mama te laten aborteren.

Om het Lisa zo aangenaam mogelijk te maken en om de kittens in een veilige omgeving te laten opgroeien, zoeken we een pleeggezin.

er zijn wel enkele voorwaarden:

-je woont op maximum 15 km van Het dierenthuisje

-je bent veel thuis en werkt maximaal halve dagen

-je bent bereid en hebt de mogelijkheid om haar in het gezin op te vangen. We willen dus niet dat ze alleen in een kamertje moet zitten want dan kan zo ook hier bevallen.

-je hebt geen kleine kindjes onder de 10 jaar

-je kan Lisa met haar kittens bij je onderbrengen tot de kittens minstens 12 weken zijn.

Verdere afspraken worden concreet gemaakt met de ideale kandidaat.

Wie denkt de ideale plek voor Lisa te kunnen aanbieden, stuurt een mailtje aub.