wat zonnig nieuws om deze dag te starten!

Het wordt weer een drukke dag bij Het dierenthuisje, zoals elke andere MAAR toch even wat positief nieuws delen. Zeg nu zelf, daar hebben we toch allemaal nood aan!?

En wat kunnen we je vertellen?

  • Herinner je je Goes nog? De oude gans die uit het park van Merksem werd geplukt omdat mensen het zielig vonden dat hij mankte en op die manier zomaar van zijn vrouwtje werd weggerukt! Welnu sinds de komst van Goes zijn we, samen met de vaste verzorgers die hem al jaren in het park in het oog hielden, blijven ijveren om zijn vrouwtje ook naar hier te halen. Al die tijd was er wel één of andere reden om het niet te doen. Eerst zat het vrouwtje op een nest eieren te broeden waar uiteraard niks van gekomen is… ze zat immers zonder partner hé! Dan was ze aangesloten bij een ander koppel ganzen maar ook dat was tijdelijk. En nu geeft Lady Goes blijkbaar voldoende aan dat het tijd wordt om herenigd te worden met haar enige, echte partner “Goes”. Het is dus duimen dat ze zich ook laat pakken voor de grote verhuis zodat ze straks herenigd zijn!
  • Smokey stelt het supergoed! Hij loopt al aardig op zijn drie pootjes en dat na nog geen 48 uur na de amputatie. Doe dat als mens maar eens na. We hopen vandaag wat nieuwe beelden te kunnen maken om met jullie te delen.
  • Iemand heeft interesse getoond om senior Nero nog een liefdevolle thuis te schenken. Die kandidaat adoptant komt vandaag of morgen kennis maken. Wederom duimen!!!

Straks brengen we verder verslag uit! Fijne, zonnige dag gewenst!!!