Enorme drukte in bizarre tijden vraagt om extra maatregelen

Ten gevolge van de aanhoudende drukte van aanwaaiende dieren die hier hun toevlucht zoeken, zijn we genoodzaakt om een extra chalet bij te plaatsen.  Alles blijft immers alleen maar goed functioneren als er voldoende slaap- en rustplekjes zijn voor iedereen zonder dat ze verplicht worden om bij mekaar te hokken.

Daarom ontstond het idee om een huisje bij te plaatsen in de zijtuin waaraan de aparte units grenzen. We gingen op zoek naar iets dat ten eerste snel geleverd kan worden, makkelijk te monteren is én waarin krabpalen kunnen gezet worden om hen te voorzien van heel wat ligplaatsjes. en dit is het geworden:

     Kostenplaatje : 1128€ inclusief leveringskosten

Wil jij meehelpen om dit bedrag bijeen te sparen? Stort dan aub jouw bijdrage op rek.nr. BE78 6528 1125 0286

Denk eraan: giften zijn dit jaar fiscaal aftrekbaar voor 60%! Dat is mooi meegenomen want dat betekent dat je meer kan schenken terwijl je minder uitgeeft. Eindelijk een tegemoetkoming die ten goede komt van de dieren.

We hopen het bedrag snel bijeen te krijgen zodat we de bestelling kunnen plaatsen!

Ook nog even vermelden dat we ook gestart zijn met de omheining van het achterste stuk weiland dat nog niet in gebruik werd genomen. Elke keer als we enkele panelen gesponsord krijgen dan zetten we een stukje bij.