Gedenk je geliefde dier met een uniek kunstwerkje en steun kansarme diertjes

Om Het dierenthuisje en haar bewonertjes te sponsoren maakt Belgische Keramiek artiste Magda Van Holsbeeck unieke creaties. Omdat we geregeld vernamen dat mensen graag iets persoonlijks zouden hebben om het afscheid van hun geliefkoosde diertje te gedenken, ontwierp ze deze unieke urnes.

Ze zijn stuk voor stuk met de hand en met veel dierenliefde gemaakt door Magda. Vervaardigd uit keramiek, prachtig geglazuurd en indien gewenst volledig gepersonaliseerd komen ze zeker tot hun recht op het mooiste plaatsje in huis.

Magda kan elke urne speciaal aanpassen aan je wensen (kleur, grootte, tekst, afbeelding…)

Bekijk hier het ganse assortiment, speciaal ontworpen voor Het dierenthuisje.

Bestellingen vóór 6 november ontvangen er een originele gedenkkaart bij met de naam van het diertje.