Eerbetoon aan een bijzondere vrouw

Zonet kregen we het uiterst trieste bericht dat Rita Vanherck overleden is ten gevolg van kanker.  Wie op vroegere evenementen geweest is, kent haar ongetwijfeld als een goedlachse, positieve vrouw die door dik en dun ging voor alles wat leeft.  De openthuisdagen, Kerstmarkten, kaasavonden en veggie Breugelavonden… ze was er altijd bij en werkte ook heel hard achter de schermen ondermeer aan de voorbereidingen van de buffetten.

Wat we niet wisten, is dat een drietal weken geleden kanker werd vastgesteld bij Rita. Het is voor ons allen een grote slag. Onze gedachten gaan uit naar haar kinderen, partner en haar dieren. Ze zal door eenieder enorm gemist worden.  Geen evenement zal nog hetzelfde zijn. We zullen nog vaak aan deze bijzondere vrouw terugdenken en de vele herinneringen aan haar oprakelen.

Teneinde de diepbedroefde familieleden niet te overbelasten, bieden we de mogelijkheid aan iedereen die Rita gekend heeft om jouw blijk van medeleven aan ons te mailen (info@hetdierenthuisje.be of via een FB bericht) . We zullen hen deze in een mooi geheel aanbieden  namens al haar gekende dierenvrienden van Het dierenthuisje als blijk van ons aller steunbetuiging.