Gisteren Spicy, vandaag Pili

Kittens worden weer alom gedumpt en toch blijken er nog mensen te zijn die niet begrijpen waarom katten moeten gesteriliseerd/gecastreerd worden…

Misschien kunnen verhalen zoals deze wat meer overtuiging brengen? of is beeldmateriaal nodig?  We kunnen het allemaal aanleveren; helaas!

Mogelijk heb je over Spicy al in de krant gelezen. Zij zit sinds gisteren te bekomen en na wat blazen en grommen, begint ze stilaan te aanvaarden dat tweebeners ook aangename kanten hebben. Ze is weliswaar erg mager en vuil toegekomen. Ze mankt ook op haar rechter achterpootje. Mogelijk is het gewoon wat verzeerd maar als het morgen niet beter is, zal de dierenarts verder moeten onderzoeken.

Pili (ros katertje) daarentegen is er veel erger aan toe. Hij werd vandaag gevonden en binnen gebracht. Graatmager, honderden vlooien, neus verstopt, ontstoken oogjes en bevend… hij ligt voorlopig nog onder de warmtelamp te bekomen.

Ondertussen zijn er gelukkig al een aantal kittens klaar voor adoptie. Nu alleen nog geschikte adoptiegezinnen vinden die zich niet verkijken op het kleine, schattige…