Babyboom: mama’s en papa’s gezocht

Helaas blijken vele mensen nog steeds niet verantwoord met dieren om te springen wat maakt dat we sinds enkele dagen de ene nest kittens na de andere toekrijgen. Zowat allemaal gedumpte dutskes. Als de mama er dan “bijgeleverd” wordt, is het nog haalbaar maar als de sukkels moederloos zijn en nog niet zelfstandig eten dan spreken we over dikke miserie. Zeker en vast als er ook meer dan 100 volwassen poezen en een nog groter aantal hoevedieren verzorgd moeten worden.

Daarom hierbij een oproep aan dierenvrienden die bereid zijn om zich te ontfermen over een nestje kittens als pleegouder. Het dierenthuisje zorgt voor hun uitzet, voeding en medische opvolging en als pleegouder zorg jij voor een knusse, liefdevolle omgeving zodat de kittens veilig en sociaal kunnen opgroeien tot ze de grote stap zetten naar hun eigen thuis, zijnde hun adoptanten.

Als pleeggezin word je mee betrokken in het adoptieproces zodat je weet waar ze terecht komen én we houden uiteraard ook rekening met de onderlinge banden. Kittens worden bij ons dan ook altijd minstens twee aan twee geplaatst.

Wie zich op deze wijze wil inzetten, stuurt een mailtje aan info@hetdierenthuisje.be. Vermeld aub jouw huiselijke situatie, de tijd die je hebt om met de dieren te spenderen én vergeet ook je adres en telefoonnummer niet te vermelden.