Begrip voor de drukte aub

Graag vragen we uw begrip voor de extreme drukte in de opvang waardoor we de mails niet dagelijks behandeld krijgen. Gemiddeld komen er momenteel zo’n 100 mails per dag toe waarvan 75% voor adoptie van kittens.  Het is een enorme administratie om de negentig kittens waarvan de meeste in pleeggezinnen verblijven correct op te volgen.

Per dag komen er vaak 30 mails toe voor hetzelfde duo. Deze mails moeten wij allemaal lezen, vaak vragen bijstellen door het ontbreken van de nodige info, vervolgens het pleeggezin raadplegen, kandidaat adoptant opbellen voor verder overleg en eventueel vervolgens in contact brengen met het pleeggezin voor kennismaking.  Gezien we per duo uiteraard slechts één gezin kunnen selecteren per keer om kennis te maken zodat de pleeggezinnen niet overspoeld worden met nodeloze bezoeken, is het dus niet mogelijk om ieders mail dadelijk te beantwoorden.

Als je mailt krijgt je een autoreply. Lees deze aub. Hierin staat vermeld welke info we nodig hebben om te kunnen reageren. Hoe completer de mail, hoe sneller en gerichter je een antwoord kan verwachten.

Dank voor uw medewerking en begrip!