Oproep voor hulp ochtend-/avondronde met vrijwilligersvergoeding

Voor de “piekuren”, zijnde de ochtend en de avond hebben we dringend versterking nodig van meerdere dierenvrienden. De opvang barst uit zijn voegen en we hebben meer mensen nodig die dit werk mee gaan dragen zodat het voor iedereen leefbaar blijft.

Wat houdt het in?

Ochtendronde: start tussen 6u en 7u volgens afspraak. Avondronde : start tussen 16u30 en 17u30. De duur van het werk hangt voor een groot deel af van ervaring uiteraard. In het begin doe je er sowieso langer over. Zit je beperkt in tijd dan kunnen we altijd bespreken wat haalbaar is.

Zowel ochtend als avondronde bestaat uit voederen van de dieren, medicatieronde, eerste opkuis van de voornaamste ruimtes/kattenbakken/waterpotten,enz. Uiteraard wordt een inwerkingsperiode voorzien.

De vergoeding is uiteraard afhankelijk van wat je kan/wil doen en wordt op voorhand besproken.