Wow, totaal onverwacht schitterend nieuws maar …

Dit is echt wel ongelooflijk schitterend nieuws! Zoals we eerder aankondigden, zochten we een oplossing om de grote pergola dicht te maken voor de angstigere poesjes die er in de zomer zo graag vertoeven. Zelfs als het kouder wordt, liggen ze er en tot nu toe probeerden we hun slaapplekjes te vrijwaren van wind en regen door wat kunst- en vliegwerk met dekens, dozen etc.

Welnu, dankzij een gulle schenking konden we gisteren overgaan tot de bestelling van een systeem met glazen schuifpanelen. We waren al helemaal in de wolken met de levertijd van een tweetal weken want elders kregen we wachttijden van 7 tot 9 weken. De euforie was vanmiddag dan ook enorm toen we een telefoontje kregen van de firma met de mededeling dat ze alles deze middag nog konden leveren indien we iemand konden voorzien om te helpen lossen. Dankzij een aanwezige vrijwilligster die haar partner ter hulp riep, kon alles vandaag nog geleverd en gelost worden.

Dat betekent dat we morgen kunnen starten met het winterdicht maken van de pergola én dat de poezen dit weekend dus nog warm kunnen liggen MAAR natuurlijk hadden we hier niet op gerekend en dus hebben we ook geen oproep gedaan om hulp. Vandaar nu de dringende oproep om mensen die willen komen helpen bij het monteren ervan.

Wil  je helpen? Stuur ons dan aub snel een mailtje: info@hetdierenthuisje.be

Foto’s volgen vast en zeker als we het voor mekaar krijgen!