4 laatste kittens van mama Dorien verhuisden vandaag samen!

Soms loont het de moeite om gewoon geduldig te wachten op de ideale kandidaat!

Heel bewust hebben we de 4 lieverds die nog bij ons vertoefden van mama Dorien niet op de website ter adoptie geplaatst. Iedereen zou zo’n lieverds wel willen maar helaas waren ze niet voor iedereen de geschikte huisgenoten. Kittens die gewend zijn om rond te hossen, binnen & buiten met alle ruimte, waar dan ook nog eens veel speelkameraadjes zijn om kattenkwaad uit te halen én waar vele mensen rondlopen om knuffels te vragen en te geven… zoek daar maar eens een geschikte thuis voor!?

Een hele moeilijke opdracht, vooral omdat ze zich totaal van geen kwaad bewust zijn. Ze lopen met iedereen mee, gaan languit op straat liggen enz… En toch kregen we vandaag de ideale kandidaat over de vloer en dan nog wel één waar ze alle vier samen welkom waren! Een echte poezenfamilie van grootouders tot kleindochter. Drie gezinnen die naast mekaar wonen en vanaf heden samen voor deze vier lieverds gaan zorgen.

Hoewel we hen enorm missen, zijn we uiterst gelukkig en kijken we alvast uit naar de eerste foto’s.