Dank U voor de extra warmte, bedrukken.nl!

Wat extra warmte voor onze vrijwilligers

2021 was een moeilijk jaar.

We hadden te kampen met de beperkingen van Corona en daarbovenop barstte de opvang ook nog eens uit zijn voegen. De toevloed van kittens en poezen was niet te stoppen. Maar we zouden Het dierenthuisje niet zijn als we er ook maar eentje in de kou zouden laten staan. Elke vrijwilliger stak nog even dat tandje bij om al deze stakkerds een goede en warme opvang te geven.

Meer nog, met de steun van heel wat donateurs en sympathisanten én met de hulp van een paar sterke vrijwilligers staken we de handen uit de mouwen en zorgden we met onze pergola en pelletkachel letterlijk voor heel wat warmte en knusheid. Samen creëerden we een echt paradijs voor heel wat bewoners. Heel wat poezen liggen daar ondertussen dagelijks lekker warm te snoezen, terwijl ze toch het gevoel hebben dat ze buiten zijn. Als je hen zo ziet genieten, dan smelt je hart. Het was de inspanning meer dan waard

Niet alleen de pergola, maar ook het dagdagelijkse werk om dit paradijs draaiende te houden is niet te onderschatten. Achter de schermen werken heel wat vrijwilligers om de administratieve taken op orde te houden. Anderen staan in weer en wind paraat om onze bewoners te voorzien van propere stallen, perfect onderhouden verblijven, lekker vers eten, ….. teveel om op te noemen.

Samen zijn we niet alleen de drijvende kracht achter Het dierenthuisje, het is ook ‘samen’ dat wij Het dierenthuisje maken tot wat het nu is: een warme, veilige en knusse thuis voor zoveel diertjes die elders niet meer welkom zijn.

Omdat onze vrijwilligers elk op hun manier hun steentje bijdragen aan het creëren van deze warme opvang voor onze bewoners, leek het ons een leuk idee om voor hen ook een warm gebaar  te voorzien. Met de koudere dagen die er aankomen, is dat zeker geen overbodige luxe.

Toeval of niet, net op dat moment kregen we een spontane en vriendelijke mail van Bedrukken.nl  Zij zijn specialist in het maken van hele mooie relatiegeschenken en promotiemateriaal en zij stelden voor om dit initiatief te sponsoren.  In deze coronatijden waar we zoveel slecht nieuws te verwerken kregen, deed het ons enorm deugd om kennis te maken met een bedrijf met zo’n warm hart en een positieve insteek.

Na een vlotte en aangename samenwerking kwamen we uit bij het perfecte geschenk: mutsen bedrukken: een mooie, warme geborduurde muts, uiteraard met een vleugje van Het dierenthuisje.

Warmte verpakt in een mooi look oftewel mooie mutsen die letterlijk voor heel wat warmte zorgen tijdens de koude wintermaanden.

Bedankt aan Bedrukken.nl voor het sponsoren en ook een hele grote dankjewel aan onze vrijwilligers die dag in dag uit klaarstaan voor onze bewoners. Zonder jullie zouden we dit niet kunnen doen. Bedankt!