Het is toch niet waar!?

Op woensdagavond 5 januari kwam dit dutske toe: een kitten van amper zeven weken oud! Dat in putje winter?

Mama zwierf nog rond maar werd inmiddels ook gevangen. Er is nog een tweede kitten gesignaleerd maar dat is helaas nog niet in de vangbak geraakt. Hopelijk kunnen we “Jani’s” broertje of zusje snel pakken zodat ze herenigd zijn.

Dit is toch echt niet meer normaal. We lijken wel in het zuiden te zitten waar poezen de ene nest na de andere krijgen. Het lijkt erop dat ook bij ons de seizoenen vervagen met alle gevolgen vandien.

De dag erna kregen we dan weer een volwassen sukkelaar toe waarvan de staart afgerukt was. Hij moest niet echt meer geamputeerd worden want dat was, op welke manier ook, al gebeurd maar verzorging was wel dringend nodig want hij was aardig ontstoken.  Hij zit nu te bekomen van zijn avontuur en hopelijk blijkt gauw dat “Jabo” zich goed zou voelen als lieve huispoes. Dan gaan we voor hem de ideale thuis zoeken!

2022 was mooi begonnen met de adoptie van senior Jeffry en het huiswaarts keren van de blinde vondeling die op Nieuwjaar toekwam maar wat zeggen ze ook alweer van mooie sprookjes?…