Schade na de storm: hulp welkom!

Gisteren probeerden we het ergste te voorkomen maar pas vanmorgen konden we de schade opmeten zodra het licht werd.

Al bij al valt het mee en kunnen we opgelucht melden dat de chalets, stallen en de glazen wanden van de pergola gespaard zijn gebleven. De wind wakkert hier altijd al aan door de vlakte van de velden maar nu was het toch extreem. We kunnen dus trots zijn want dat betekent dat we stilaan zo goed als alles windproof hebben gemaakt.

Natuurlijk is er schade en dan vooral bij de kleinere schuilhokken.  Een konijnenhok, drie poezenschuilhuisjes zijn beschadigd en de daken van twee schuilstallen bij de kippen zijn weggevlogen. Het ergste is de omheining van de zijtuin waar de palen afgebroken zijn. Momenteel zijn de panelen gestut met extra palen maar deze moeten vandaag nog vervangen worden. Daarom hopen we op wat hulp te mogen rekenen van één of meerdere handige mensen. Heb je tijd en zin om te helpen vandaag of morgen? Stuur ons een mailtje: info@hetdierenthuisje.be of reageer via Facebook aub.

Hopelijk staat alles gauw terug recht!