WIE KAN HIERBIJ HELPEN?

Hier nog eens twee hele concrete en dringende vragen om hulp :

  • hulp gezocht op vrijdag (liefst vanaf 8 of 9u) voor de verzorging van de poezenverblijven.
  • We kregen onlangs een viertal bosmaaiers. Aan elk toestel mankeert wel iets maar nu zoeken we iemand die handig is om zoiets te herstellen en eventueel van die vier, één goede te maken.  Gezien het gras hard groeit, is het dringend.

Helaas hebben wij, net zoals alle verenigingen die vrijwilligers nodig hebben, een enorm tekort. Het lijkt wel “het” probleem van deze tijd te zijn.

We hebben nood aan geëngageerde dierenvrienden die zich willen inzetten met de nodige discipline zodat de dieren op hen kunnen rekenen.  Heb jij wat tijd die je zinvol wil besteden? Aarzel dan niet om het ons te laten weten. Het enige wat we vragen, is dat je jouw afspraken nakomt.

?